Danla Bilic ile Yusuf Engin tatil sezonunu açtı... Denizin içinde romantik anlar

Aşklarına bir kez daha devam kararı alan YouTuber Danla Bilic ve iş insanı Yusuf Engin birlikte tatile çıktı. 27 yaşındaki Danla Bilic ile sevgili olmadan önce 'ağabey' dediği kendisinden 7 yaş büyük aşkıyla Bodrum Demirbükü Koyu’nda kameralara yakalandı.

Youtube'da yayınladığı makyaj videolarıyla üne kavuşan Danla Bilic ile Türkiye'nin kozmetik imparatoru olan Yusuf Engin'in aşkları dolu dizgin devam ediyor. Birlikteliklerine kaldıkları yerden devam eden ikili aşk tatiline çıktı.

Hürriyet'in haberine göre; Sevgililer önceki gün Bodrum Demirbükü Koyu’nda görüntülendi. Bir süre yüzen Yusuf Engin, sevgilisine de suya girmesi için uzun süre dil döktü. Sonunda ikna olan Bilic, kendini hem Bodrum’un mavi sularına hem de sevgilisinin kollarına bıraktı.

Danla Bilic ile Yusuf Engin tatil sezonunu açtı... Denizin içinde romantik anlar

Danla Bilic ile Yusuf Engin tatil sezonunu açtı... Denizin içinde romantik anlar - Resim : 2

Danla Bilic ile Yusuf Engin tatil sezonunu açtı... Denizin içinde romantik anlar - Resim : 3

 

Danla Bilic ile Yusuf Engin tatil sezonunu açtı... Denizin içinde romantik anlar ile ilgili etiketler Danla Bilic tatil Yusuf Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.