Danla Bilic alkol bağımlısı olduğunu itiraf etti!

Fenomen Danla Bilic yayınladığı son videoda alkol bağımlısı olduğunu bir barda kavga için bir erkeği tahrik ettiğini itiraf etti.

Danla Bilic takma adıyla fenomen olan  25 yaşındaki Neslihan Damla Akdemir, son yayınladığı videoda kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı. Takipçilerinin sorularını da yanıtlayan genç fenomen "Kendini en rezil hissettiğin an nedir?" sorusu üzerine şu cevabı verdi.


"Dün gece. Ben bu aralar büyük bir alkol problemi yaşıyorum, Bağımlılığa doğru giden bir problem. Ailem endişelenmesin, çözemeyeceğim hiçbir problem yok. İçince saldırganlaşıyorum. Bunların hiçbirini hatırlamıyorum. Dün eve dönüyormuşuz ve arkadaşım Can, 'Karnım acıktı, tantuni söyleyeceğim' demiş. Ben 'G.tün yiyorsa o tantuniyi söylersin' deyip üzerine saldırmışım. Güldüğüme bakmayın; bu olayı sabah duyunca korktum. Neden tantuni yemesini istemiyorum, neden tehdit ediyorum ve neden saldırıyorum?"

Danla Bilic alkol bağımlısı olduğunu itiraf etti!

"Geçenlerde de dışarı çıktığımızda çocuğun birine kafayı taktım. Çocuğun bana tek bir teması bile yok ama ben yanına giderek onu itiyorum. Can 'İçimden dua ettim çocuk Damla'ya 'Ne yapıyorsun?' derse bardağı kafasına geçirir diye. Çünkü çocuğu zorladım, tahrik ettim kavga çıksa da dövsem diye. Hiçbir sebep yok ve bu korkunç bir huy haline gelmeye başladı. Bunu aşmam lazım. Ben dışarıda kavga da sevmem."

Danla Bilic alkol bağımlısı olduğunu itiraf etti! ile ilgili etiketler Danla Bilic YouTuber Fenomen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.