Danıştay üyeliğine 4 atama birden

Danıştay'da boşalan 4 üyeliğe biri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından olmak üzere 4 yeni üye seçildi. Cumhurbaşkanı'nın Danıştay'a seçtiği Hümeyra Ergin Ercan ile HSK'nın seçtiği Mustafa Nafiz Acar, Yüksel Navdar ve Fatih Zencirci ile ilgili kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'da boşalan bir üyelik için Anayasa'nın 155. maddesi ve 2575 sayılı Danıştay Kanunu'nun 8 ve 9'uncu maddeleri gereğince Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşaviri Hümeyra Ergin Ercan'ı seçti. 

Danıştay üyeliğine 4 atama birden

Danıştay'da boş bulunan 3 üyelik içinse HSK Genel Kurulu, Konya Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Nafiz Acar, Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yüksel Navdar ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi Daire Başkanı Fatih Zencirci'yi Danıştay üyeliğine seçti. 

Danıştay üyeliğine 4 atama birden - Resim : 2

Hem Cumhurbaşkanı'nın Danıştay'a seçtiği Hümeyra Ergin Ercan, hem de HSK'nın seçtiği Mustafa Nafiz Acar, Yüksel Navdar ve Fatih Zencirci ile ilgili kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

 

Danıştay üyeliğine 4 atama birden ile ilgili etiketler Danıştay Cumhurbaşkanı Erdoğan HSK
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.