Danimarka'da stokçuluğa karşı ilginç önlem: Tanesi 4, iki tanesi 95 dolar (Corona, Koronavirüs, Kovid-19)

Danimarka'da bir market, evlerdeki stokçuluğun önüne geçmek için ilginç bir yöntem geliştirdi. Birden fazla dezenfektan alanlar için ücret 20 katına çıkarıldı. Müşteriler bir dezenfektanı normal fiyattan satın alabilirken, diğerini almak için fazladan katbekat fazla para ödemek zorunda kaldı.

Koronavirüs salgının ardından en çok talep gören ürünlerin başında dezenfektanlar geliyor. Danimarka'da bir market stokçuluğu engellemek için ilginç bir yönteme başvurdu.

Market dört dolardan satılan dezenfektanların iki tanesini 95 dolara çıkardı. Yani bir kutudan fazla dezenfektan almak isteyen müşteriler ikinciye fazladan 90 dolar ödemek zorunda kalacak.

Ülkede faaliyet gösteren Rotunden marketi bu uygulamayla herkesin dezenfektan alabildiğini aktardı.

Market ayrıca müşterilerine kişisel mesafelerini koruma uyarısı da yapıyor. Aynı aileden yalnızca bir kişinin market içerisine alındığı aktarıldı. Ayrıca aynı anda marketin içine alınan müşteri sayısına da sınırlama getirildiği aktarıldı.

ABD'nin Tennessee eyaletinde iki kardeş 18 bin şişe el dezenfektanı stoklamıştı. Olayın haberlere çıkması üzerine iki kardeş özür dilemişti.

 

Danimarka'da stokçuluğa karşı ilginç önlem: Tanesi 4, iki tanesi 95 dolar (Corona, Koronavirüs, Kovid-19) ile ilgili etiketler Danimarka Koronavirüs stokçular stok kovid-19 corona
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.