Danimarka istihbaratında 'köstebek' operasyonu!

Danimarka Güvenlik ve İstihbarat Servisi (PET) tarafından yapılan açıklamada, istihbarat verilerini sızdırdığından şüphelenilen PET ve Danimarka Savunma İstihbarat Servisi'nin (DDIS) mevcut ve eski çalışanı olan 4 kişinin tutukladığı duyuruldu.

Danimarka’da istihbari verileri sızdırdığı iddiası ile birçok kişi tutuklandı.

DANİMARKA İSTİHBARATINDA KÖSTEBEK OPERASYONU

Danimarka Güvenlik ve İstihbarat Servisi (PET) tarafından yapılan açıklamada, istihbarat verilerini sızdırdığından şüphelenilen 4 kişinin tutuklandığı ifade edilerek, "Danimarka Güvenlik ve İstihbarat Teşkilatı, dün polisle işbirliği içinde 4 kişiyi tutukladı ve çeşitli adreslerde arama yaptı" ifadelerini yer verildi.

GİZLİ BİLGİLERİ SIZDIRDILAR

Açıklamada, söz konusu şüphelilerin PET ve Danimarka Savunma İstihbarat Servisi'nin (DDIS) mevcut ve eski çalışanları olduğu belirtilerek, şüphelilerin PET ve DDIS'ten çok gizli bilgileri sızdırdığı ve Danimarka Ceza Kanunu'nun 109 (1) Bölümü'nü ihlal etmekle suçlandıkları aktarıldı.

GİZLİ BELGELERİN KİME SIZDIRILDIĞI BELİRTİLMEDİ

Soruşturmanın hale devam ettiği ifade edilerek, gizli belgelerin kimlere sızdırıldığı konusunda ayrıntı verilmedi.

Danimarka istihbaratında 'köstebek' operasyonu! ile ilgili etiketler Danimarka İstihbarat pet köstebek gizli belge sızdırma
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.