Danimarka - Finlandiya tekrar maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen Danimarka - Finlandiya maçı ne zaman, hangi kanalda?

Danimarka - Finlandiya maçı ne zaman oynanacak? Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen'in maç sırasında kalbinin durması sonrası askıya alınan EURO 2020 maçının detayları da netleşmeye başladı. Futbol dünyasını derinden etkileyen olay sonrası maça kupon yapanların merak konusu ise maçın tekrarının ne zaman yapılacağı oldu. Peki Danimarka - Finlandiya tekrar maçı ne zaman oynanacak?

Christian Eriksen'in EURO 2020 maçının 43. dakikasında kalbinin durması sonrası tüm Avrupa Futbolu derinden etkilendi. UEFA EURO 2020 mücadelesinde Danimarka - Finlandiya maçı, yıldız futbolcu Christian Eriksen'in yere yığılması ve hastaneye kaldırılması sonrası ertelendi. Peki Danimarka - Finlandiya tekrar maçı ne zaman oynanacak?

DANİMARKA - FİNLANDİYA TEKRAR MAÇI NE ZAMAN?

Christian Eriksen’in uzun süre yerde kalması tüm futbolcuların ve tribündeki seyircilerin gözyaşlarına boğulmasına neden oldu. UEFA, maçın ertelendiğini duyurdu. UEFA’nın konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kopenhag’daki UEFA EURO 2020 maçı, tıbbi bir acil durum nedeniyle askıya alındı” denildi.

Bu akşam oynanan EURO 2020 mücadelesi Danimarka - Finlandiya maçı yıldız futbolcu Christian Eriksen'in kalbinin durması sonrası ertelendi.

Danimarka Futbol Federasyonu, Eriksen'in durumunun stabil olduğunu tekrar edip maçın TSİ ile 21.30'da kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

DEVRE ARASI 5 DAKİKA OLACAK

Karşılaşma 21.30'da kaldığı yerden devam edecek, ilk yarının son 4 dakikası oynanacak. 5 dakikalık devre arasının ardından da ikinci yarı oynanacak

Danimarka - Finlandiya tekrar maçı ne zaman oynanacak? Ertelenen Danimarka - Finlandiya maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler EURO 2020 danimarka - Finlandiya tekrar maçı ne zaman danimarka finlandiya maçı ne zaman Christian Eriksen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.