Danimarka basınından flaş Eriksen iddiası... UEFA maça çıkmayı dayatmış!

Danimarka basını, Eriksen olayından sonra UEFA kendilerine maça devam etmeyi dayattığını iddia etti. Politiken gazetesinin, UEFA'nın maçın aynı gün 21:30 ya da pazar 13.00 seçeneği sunup baskı yaptığını iddia ettiği haberini takım da doğruladı... Eriksen ise iyileşmeye devam ederken bir süre daha Kopenhag'daki hastanede kalacak.

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan EURO 2020 grup maçında kalp krizi geçiren Danimarka'nın 29 yaşındaki yıldızı Christian Eriksen'in durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Danimarka basını bugün, korkunç olayın yaşandığı maçla ilgili çok tartışılacak bir habere imza attı.

Politiken gazetesi, UEFA'nın maçın aynı gün 21:30 ya da pazar 13.00 seçeneği sunup baskı yaptığını iddia etti: “UEFA’nın en büyük başarısızlığı” başlıklı haberde "Danimarka milli takımı oyuncuları pahalı yıldızlar olsa da, onlar aynı zamanda bir arkadaşının ölümle yaşam arasında gidip geldiğini görmüş olan genç insanlar. Derin bir şok yaşadılar ve bu durumda böyle bir karar veremezler ve vermemeliler de" ifadeleri yer aldı.

Danimarka basınından flaş Eriksen iddiası... UEFA maça çıkmayı dayatmış!

FUTBOLCULAR HABERİ DOĞRULADI

Danimarka, perşembe günü turnuvanın favorilerinden Belçika ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi basının karşısına geçen teknik direktör Kasper Hjulmand ve oyunculardan Martin Braithwaite, Pierre-Emile Hojbjerg ile Kasper Schmeichel, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Barcelona'da oynayan tecrübeli forvet Braithwaite "İlk başta ne olduğunu anlamadım, ama sonra Simon'ın (Kjaer) Christian'a koştuğunu ve giderek daha fazla sağlık görevlisi, doktor ve diğer sağlık personelinin ona CPR uyguladığını gördüm. Bir dost ve bir takım arkadaşı... Christian, futbol sahasında bize bolca sevgi ve mutluluk sunuyor. Christian'ın iyi olması benim için önemli ve bu yüzden iyiyim. Hepimiz Christian için oynuyoruz" dedi.

Teknik direktör Hjulmand, UEFA'nın kendilerine ya şimdi devam etme ya da Pazar günü öğlen saatlerinde oynama seçeneği sunması haberlerini doğruladı. Bu konu üzerinden devam eden Braithwaite, şunları söyledi:

"UEFA'dan bize sunulmuş iki seçeneğimiz vardı, ancak birçok oyuncu devam etmeye hazır değildi."

Danimarka basınından flaş Eriksen iddiası... UEFA maça çıkmayı dayatmış! ile ilgili etiketler Danimarka EURO 2020 Christian Eriksen Martin Braithwaite
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.