Danimarka Başbakanı cam silip takipçileriyle paylaştı

Danimarka'da Başbakan Mette Frederiksen pek alışık olmadığımız bir şekilde hafta sonu evinde temizlik yapıp fotoğraflarını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Frederiksen, paylaştığı fotoğrafın altına "Hafta sonu kış güneşi" yazdı.

Danimarka'da 2019 yılının haziran ayından bu yana başbakanlık görevini sürdüren Mette Frederiksen, sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla hem takipçilerini eğlendirdi hem de dikkatleri üzerine çekti.

Danimarka Başbakanı cam silip takipçileriyle paylaştı

Hafta sonunu evinde geçirdiğini ve uzun zamandır temizlik yapmak için vakit bulamadığını aktaran Başbakan Frederiksen, "Hafta sonu kış güneşi. Son birkaç aydır evi temizlemek için fazla zamanım olmadı. Herkese mutlu bir pazar" ifadelerini kullandı.

Başbakan Frederiksen, sosyal medyada takipçileri ve sevenleri tarafından güler yüzlü paylaşımları ve mutlu kişiliği ile tanınıyor.

(İHA)

Danimarka Başbakanı cam silip takipçileriyle paylaştı ile ilgili etiketler Danimarka paylaşım cam silme Başbakan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.