Danimarka 8'de 8 yapıp 2022 Dünya Kupası vizesini alan ilk ülke oldu

Dünya Kupası Elemeleri'nde sahasında Avusturya'yı 1-0 mağlup ederek puanını 24'e yükselten Danimarka, Dünya Kupası'na gitmeyi garantiledi. 8'de 8 yapan Simon Kjaer ve arkadaşları kalesinde görmedi...

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu'nda yer alan Danimarka, 8. maçında sahasında Avusturya'yı konuk etti. Kopenhag'daki Parken Stadyumu'nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona ererken, ev sahibi ekip, 53'te Atalanta'nın Joakim Maehle'nin golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.



KASPER SCHMEİCHEL GOL YEMEDİ

8'de 8 yaparak puanını 24'e yükselten Danimarka, son 2 maç öncesinde en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı ve Dünya Kupası'na katılmayı garantiledi. Oynadığı 8 maçta rakip filelere 27 gol gönderen teknik direktör Kasper Hjulmand yönetimindeki Vikingler, kalesinde ise hiç gol görmedi. Leicester City kalecisi Kasper Schmeichel, 1992'de Avrupa şampiyonu olan babasının izinde...

Elemelerde gol yemeyen tek takım olan Danimarka, 27 golle de Hollanda’nın (29) ardından en çok gol atan 2'nci takım durumunda. F Grubu'nda İskoçya, İsrail, Avusturya, Moldova ve Faroe Adaları yer alıyor.

Danimarka 8'de 8 yapıp 2022 Dünya Kupası vizesini alan ilk ülke oldu

ALANYASPORLU DİEDHİOU COŞTU

2022 FIFA Dünya Kupası Afrika Elemeleri 2. turunda 4 grupta 6 maç oynandı. H Grubu'nda Senegal'in deplasmanda Namibya'yı 3-1 yendiği maçta Alanyasporlu Famara Diedhiou "hat-trick" yaptı.

Akdeniz ekibinin bu yaz Bristol City'den bedelsiz transfer ettiği 28 yaşındaki santrfor 7 maçta 2 gol attı. Senegal, 10 takımın mücadele edeceği play-off'lara katılma hakkını kazanan ilk ülke oldu.

Danimarka 8'de 8 yapıp 2022 Dünya Kupası vizesini alan ilk ülke oldu ile ilgili etiketler Danimarka Alanyaspor Simon Kjaer Kasper Schmeichel Famara Diedhiou
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.