Danilo Zanna restoranı var mı? Masterchef jürisi Danilo'nun restoranı nerede?

Danilo Zanna restoranı var mı? Masterchef Danilo Zanna'nın restoranı nerede sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef 2020'de jüri üyesi şef Danilo'nun restoranı var mı? İşte detaylar...

Danilo Zanna restoranı var mı? Masterchef jürisi Danilo'nun restoranı nerede? İşte detaylar....


DANİLO ZANNA RESTORANI VAR MI?

Masterchef jüri üyelerinden ünlü İtalyan şef Danilo Zanna'nın restoranı var mı sorusu programın izleyenleri tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyiciyi adeta ekran başına kilityen yemek programı Masterchef 2020'de heyecan devam ediyor.

Danilo Zanna

Mehmet Yalçınkaya, Somer şef ve Danilo Zanna'nın jürilik yaptığı yarışmada eleme turları nefes kesiyor. Danilo Zanna'nın Türkiye'de açtığı bir restoran bulunmuyor ancak böyle bir hazırlık planı yaptığı konuşuluyor.

 

 

 

Danilo Zanna restoranı var mı? Masterchef jürisi Danilo'nun restoranı nerede? ile ilgili etiketler MasterChef danilo zanna restoranı var mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.