Daniel Evans'tan Nocak Djokovic'e soğuk duş!

İngiliz raket Daniel Evans, dünya 1 numarası Nocak Djokovic'i Monte Carlo Masters 3. turunda eledi... Dünya 33 numarası Evans, 2 saat 6 dakikalık mücadelenin ardından Djokovic'i 2-0 mağlup etti.

Dünya 1 numarası Novak Djokovic, Monte Carlo Masters'a erken veda etti. Sırp raket, 3. turda Büyük Britanyalı Daniel Evans'a 6-4 ve 7-5'lik setlerleyenilerek elendi.

ATP 1000 serisinde sezonun ilk turnuvası olan Miami Açık'a katılmayan 34 yaşındaki Novak Djokovic, 2013 ve 2015'te şampiyonluk yaşadığı Monte Carlo'ya iddialı gelmişti. İlk turu bay geçen, 2. turda ise genç İtalyan raket Jannick Sinner'i rahat geçen "Nole", 3. turda sert kayaya çarptı.

Dünya 33 numarası Evans, 2 saat 6 dakikalık mücadelenin ardından Djokovic'i 2-0 mağlup etti. 2. sette Evans 6-5 öndeyken ve servis kullanırken 2. servisi dışardaydı ancak Sırp raketin itirazına rağmen es geçildi. 

Kariyerinin en önemli galibiyetlerinden birini alarak bu turnuvada çeyrek finale kalan Evans, bu turda Belçikalı David Goffin ile karşılaşacak. 31 yaşındaki raket ilk yurda Dusan Lajovic'i, 2. turda da Miami Açık şampiyonu Hubert Hurkacz'ı elemişti.

Büyük Britanya'nın bir numaralı tenisçisi Dan Evans, tek erkeklerde en iyi 3 tenisçi olarak gösterilen Djokovic, Roger Federer ve Rafael Nadal'dan birine 2017 yılından sonra bir turnuvada ilk kez yendi.

RAFAEL NADAL GÜLE OYNAYA

Monte Carlo'da 11 şampiyonluğu bulunan "Toprak Ağası" lakaplı Rafael Nadal ise 3. turda Grigor Dimitrov'u eleyerek adını bir üst tura yazdırdı.

Daniel Evans'tan Nocak Djokovic'e soğuk duş!

Daniel Evans'tan Nocak Djokovic'e soğuk duş! ile ilgili etiketler Tenis Monte Carlo Masters novak djokovic Daniel Evans
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.