Damla Uğurtürk ile aşk mı yaşıyor? Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin ile sarmaş dolaş...

38 yaşındaki oyuncu Belçim Bilgin, oğlu Rodin ile birlikte yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Son günlerde spiker Damla Uğurtürk’le adı aşk dedikodularına karışan 53 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, 12 yıl evli kaldığı eski eşi Belçim Bilgin ve oğlu Rodin'i Bordum'da kaldıkları otelde ziyaret etti. Eski eşler birbirlerine sarılarak hasret giderdiler.

2006 yılında evlendiği ve 2018 yılında boşandığı eski eşi Belçim Bilgin'i Bodrum'da tatil yaptığı otelde ziyaret eden Yılmaz Erdoğan'ın bu hareketiyle ünlü oyuncuyla olan ilişkisinin ne kadar iyi olduğunu gösterdi.

Damla Uğurtürk ile aşk mı yaşıyor? Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin ile sarmaş dolaş...


RODİN'İ OMZUNDA GEZDİRDİ

Eski eşini karşısında görünce özlemini sarılarak gösteren Bilgin’in yakınlığına aynı şekilde karşılık veren Erdoğan, oğlu Rodin’i sırtına alıp otel içerisinde omuzları üzerinde gezdirdi.

Damla Uğurtürk ile aşk mı yaşıyor? Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin ile sarmaş dolaş... - Resim : 2

''NE YAPTIKLARINI GÖRMEK İSTEDİM''

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Arkadaş grubuyla sohbet eden 53 yaşındaki sanatçı, çıkış kapısında ayaküstü soruları yanıtladı. "Gelip bakıyım, 'ne yapıyorlar' diye görmek istedim” dedi.

Damla Uğurtürk ile aşk mı yaşıyor? Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin ile sarmaş dolaş... - Resim : 3


KÖYCEĞİZ HAYATI

Köyceğiz’deki yaşamı sorulan Erdoğan, "Güzel. Yazar olunca hayatımın bir kısmı kapalı geçiyor. Set oluncaya kadar köydeyim. Dizi vardı çektik, polisiye değişik bir iş oldu. Adı ‘Kin’, ilk defa bir uyarlama yaptım. Sonra köye gittim” ifadelerini kullandı. 

Damla Uğurtürk ile aşk mı yaşıyor? Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin ile sarmaş dolaş... - Resim : 4


"SABİT GELİRİM VAR"

Sinema solanlarının kapalı olmasından dolayı dijital platformlara iş yaptıklarını söyleyen sanatçı, "Dijital platformlara çalışıyoruz. Getirisi sabit oluyor. Sinema gişelerinde batabilirsin de yüksek gelir elde edebilirisin de. Burada sabit gelirim var” dedi.


"ESER YENENLER GÜZEL İDARE EDİYOR"

Eser Yenerler’in 'Çok Güzel Hareketler 2' programını sunduğu hatırlatılıp, "Sizi tekrar görecek miyiz?" sorusu üzerine Yılmaz Erdğan, "O okulun müdürüyüm, Eser de öğrenci işlerinden sorumlu. Pandemi olmasaydı ara bölümlerde gidip gelecektim. Sezon başında yine gideceğim, bazı değişiklikler olacak. Orası bizim evimiz, ben yokken Eser gayet güzel idare ediyor" ifadelerini kullandı.

DAMLA UĞURTÜRK AÇIKLAMASI

Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında kendisinden 19 yaş küçük spiker Damla Uğurtürk’le görüntülendiği hatırlatılıp, "Aranızda duygusal bir ilişki var mı?'' sorusuna Erdoğan, "Arkadaşız, duygusal bir şey yok" cevabını verdi.

Damla Uğurtürk ile aşk mı yaşıyor? Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin ile sarmaş dolaş... - Resim : 5

 

Damla Uğurtürk ile aşk mı yaşıyor? Yılmaz Erdoğan eski eşi Belçim Bilgin ile sarmaş dolaş... ile ilgili etiketler Belçim Bilgin Yılmaz Erdoğan Bodrum Köyceğiz Rodin Erdoğan damla uğurtürk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.