Damla Ersubaşı'nın yüzündeki değişim olay oldu!

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı, kızının yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Zehra ve Zeynep Nisa ile birlikte çekilen karesini yayınlayan Ersubaşı'nın son hali ise olay oldu.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı'nın kızı Zeynep Nisa, 1 yaşına bastı. Kızının yeni yaşını evde mütevazı bir sürprizle kutlayan Ersubaşı, partiden kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.

Damla Ersubaşı, kızları Zeynep Nisa ve Zehra ile birlikte çekilen bu karelerine, "Ah, ne şanslıyım ben anne olduğum için, sizin anneniz olduğum için... Hayatımın en güzel 'iyi ki'leri!" notunu düştü.

Yüzündeki değişimle dikkat çeken oyuncu, Zeynep Nisa'nın fotoğraflarını ise şu sözlerle takipçileriyle paylaştı: "İyi ki doğdun, iyi ki annen oldum güzel yavrum. Sağlıkla, mutlulukla dolu ömrün olsun Zeynep Nisa'm..."

Damla Ersubaşı'nın pozlarında kızlarından çok kendisinin yüzü dikkat çekti. Takipçileri genç oyuncuya "yüzüne ne yaptın" yorumları yağdırdı.

Damla Ersubaşı'nın yüzündeki değişim olay oldu!

ESTETİK YOK MU?

Ersubaşı, geçtiğimiz haftalarda takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı. İki çocuk annesi olan Ersubaşı, "Yüzüne neden bu kadar estetik yapıyorsun?" sorusuna, şu yanıtı vermişti:

Damla Ersubaşı'nın yüzündeki değişim olay oldu! - Resim : 2

Yüzümde sadece göz altı ışık dolgusu ve alnımda botoks var. Onu da iki ay önce yaptırdım ilk kez. Yani anlamak istemediğiniz bir şey; dudağımda dolgu yok. Burnum da estetik değil ama yapacağım. Özellikle burnumu.

Damla Ersubaşı, "Burnun zaten estetikli" yorumunu yapan bir takipçisine ise, "Yoo, değil. Sadece güzel photoshop yapıyorum" cevabını vermişti.

Damla Ersubaşı'nın yüzündeki değişim olay oldu! - Resim : 3

 

Damla Ersubaşı'nın yüzündeki değişim olay oldu! ile ilgili etiketler estetik Damla Ersubaşı Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.