Damla Ersubaşı'nın yeni imajı! Takipçilerini ikiye böldü...

Bir süredir 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser'den boşanacağı yönündeki haberlerle gündemde olan Damla Ersubaşı imaj değiştirdi.

Bir süredir eşi Mustafa Can Keser ile ayrılacağına dair haberlerle gündemde olan Ersubaşı, tarzını değiştirdi. Saçlarını griye boyatan Ersubaşı, yeni halini sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Ersubaşı'nın yeni tarzı Instagram takipçilerini ikiye böldü. Takipçilerinin bir kısmı oyuncunun yeni tarzını beğenirken bir kısmı ise yakışmadığını dile getirdi.

Damla Ersubaşı'nın yeni imajı! Takipçilerini ikiye böldü...

DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR?

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Damla Ersubaşı, 'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettirmişti. İşte, Damla Ersubaşı hakkında merak edilen ayrıntılar...

Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 6 yaşındayken bir döneme damga vuran "Yılan Hikayesi" dizisinde rol aldı. Asıl çıkışını ise 2003 yılında yayınlanan "Sihirli Annem" dizisiyle yakaladı. Bu dizide Cem karakterinin sevgilisi "Tuğçe"yi canlandırdı ve daha küçük yaştaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü okudu. "Her Halimle Sev Beni" dizisinde "Zeynep", 2014'te "Sabit Kanca 2" filminde "Zeliş" karakterlerini canlandırdı.

Damla Ersubaşı bir dönem "Ben Bilmem Eşim Bilir" adlı yarışma programında da asistanlık yaptı.

2016 yılının son günlerinde iş adamı Mustafa Can Keser ile dünya evine girdi. Bu evlilikten iki çocuk dünyaya getiren Damla Ersubaşı, verdiği kilolarla adından söz ettirmişti.

Damla Ersubaşı'nın yeni imajı! Takipçilerini ikiye böldü... ile ilgili etiketler Instagram Damla Ersubaşı Sosyal Medya Saç mustafa can keser imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.