Damla Ersubaşı ve Buğra Özmüldür pozlarıyla gündem oldu!

Bir döneme damgasını vuran Sihirli Annem dizisinin küçük oyuncusu Damla Ersubaşı ve Buğra Özmüldür katıldıkları düğünden bir kareyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü ikiliye beğeni yağdı.

Sihirli Annem Cem'i ve Tuğçe'si büyüdü ama hiç kopmadılar. Son dönemlerde boşanma haberleriyle gündeme gelen Damla Ersubaşı ve kendi gibi oyuncu arkadaşı Buğra Özmüldürsosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Damla Ersubaşı ve Buğra Özmüldür pozlarıyla gündem oldu!

Buğra Özmüldür ve Damla Ersubaşı Sihirli Annem dizisinde rol alan bir diğer arkadaşları Gizem Güven'i düğününde yalnız bırakmadı. Sihirli Annem'in çocuk oyuncularını buluşturan düğünde bu çocuk oyuncuların şimdiki halleri gündem oldu.

Son olarak Buğra Özmüldür Damla Ersubaşı ile pozlarını paylaşarak "İyi günde kötü günde" notunu düştü.

Damla Ersubaşı ve Buğra Özmüldür pozlarıyla gündem oldu! - Resim : 2

Arkadaşını zor zamanlarında da yalnız bırakmayan Özmüldür'ün değişimini de beğeni yağdı.

 

Damla Ersubaşı ve Buğra Özmüldür pozlarıyla gündem oldu! ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı Buğra Özmüldür sihirli annem
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.