Damla Ersubaşı takipçisine küfür etti!

Sihirli Annem dizisi ile yıldızlaşan oyuncu Damla Ersubaşı geçtiğimiz gün ikinci kez anne olmuştu. Ersubaşı takipçisine ettiği küfürle yeniden gündem oldu.

Oyuncu Damla Ersubaşı, 2016 yılında işletmeci Mustafa Can Keser ile evlenmişti. Çiftin ilk kızları Zehra 2017 yılında, ikinci kızları Zeynep Nisa ise bir ay önce dünyaya gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde ihanet haberleriyle gündeme gelen çiftten Mustafa Can Keser'in, gece kulübünde bir kadınla yakınlaştığı iddia edilmişti.

Mustafa Can Keser, hakkında çıkan ihanet haberlerinin ardından şu açıklamayı yaptı:
"Haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sahibi olduğum gece kulübünde sarhoş bir bayan müşteri bir şeyler söylemeye çalışırken görüntüm alınıp, sanki eşini aldatıyormuş gibi bir boyut verilerek tüm medya organlarına servis edilmiştir."

Damla Ersubaşı, eşinin açıklamasından sonra, "Kendisi açıklama yaptı. Konuşacak pek bir şey yok. Arada ben sinirlenince takipten çıkarım" sözleri ile barıştıklarını duyurmuştu.

Ünlü oyuncu, bu kez bir takipçisine verdiği küfürlü yanıtla gündeme geldi. Takipçisinin mesajına, "Senin yedi sülaleni s.... ben de Damla değilim, bunu sakın unutma" yanıtını veren Ersubaşı tepki çekti.

Damla Ersubaşı takipçisine küfür etti!

Damla Ersubaşı, kendisine yönelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı, "Herkes üslubunun karşılığını alır" dedi.

Damla Ersubaşı takipçisine küfür etti! - Resim : 2

Damla Ersubaşı takipçisine küfür etti! ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı küfür takipçi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.