Damla Ersubaşı şiddet gördüğü eşini öperek affetti!

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı'nın boşandığı eşi Mustafa Can Keser ile görüştüğü dün ortaya çıkan görüntülerle belli olmuştu. Şimdi de Ersubaşı'nın eski eşine öpücükler yağdırdığı anlar ortaya çıktı.

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncusu Damla Ersubaşı büyüdü evlendi ve çocuk sahibi oldu. Ancak güzel oyuncunun evliliği pek de yolunda gitmedi. Güzel oyuncu Damla Ersubaşı, iki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ersubaşı'nın darp edildiği ve hamileliği sırasında aldatıldığı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kısa süre önce ayrılan çift, yakın arkadaşı Esra Balamir ve bir arkadaşıyla birlikte Nişantaşı'nda bir mekan çıkışı görüntülendi. "Barıştılar ve yeniden evlenecekler" şeklinde çıkan dedikoduları yanıtsız bırakan ikili, ayrı ayrı araçlar ile mekanı terk ettiler.

 Damla Ersubaşı şiddet gördüğü eşini öperek affetti!

Ancak gelen haberler içeride Keser ve Ersubaşı'nın duygusal anlar yaşadığı yönündeydi. Bilal Özcan'ın haberine göre; Mustafa Can Keser yaptıklarından dolayı eski eşi Damla Ersubaşı’dan özür diledi ve Damla Ersubaşı eski eşinin yanağına öpücük kondurarak eşini affetti.

 

 

 

Damla Ersubaşı şiddet gördüğü eşini öperek affetti! ile ilgili etiketler boşanma Damla Ersubaşı evlilik mustafa can keser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.