Damla Ersubaşı ihanete uğradığı eşi Mustafa Can Keser'e geri mi döndü? Eski eşler sarmaş dolaş...

Geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanan 28 yaşındaki oyuncu Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, Haziran ayında kızları Zehra, Zeynep Nisa ile birlikte Bodrum Türkbükü'nde objektiflere yansımıştı. Eski eşlerin yeniden barıştıkları iddia edildi. Keser, Instagram'dan yaptığı son paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Damla Ersubaşı, geçtiğimiz yıl Eylül ayında kızları Zehra ve Zeynep Nisa'nın babası Mustafa Can Keser ile tek celsede boşanmıştı. Geçtiğimiz aylarda kızlarıyla birlikte Bodrum'a giden ikili, deniz ve güneşin tadını çıkarırken objektiflere yakalanmıştı. Çocukları için bir araya geldiklerini söyleyen ikiliden Keser, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı.


"BARIŞMADIK"

Gazetecilerin görüntü aldığını fark eden ikiliden Ersubaşı, barışma sorularına, "Arkadaşlar biz barışmadık. Her zamanki gibi çocuklarımız için bir araya geldik” yanıtını vermişti. Genç oyuncu, daha önce de magazin gündemine gelen 'barışma' iddialarını yalanlayarak, “Hayır, öyle bir durum yok” ifadelerini kullanmıştı.


KAFA KARIŞTIRAN FOTOĞRAF

Tüm bu yaşananların ardından eski eşlerden Mustafa Can Keser'in son paylaşımı akıllarda soru işareti bıraktı.

Damla Ersubaşı ihanete uğradığı eşi Mustafa Can Keser'e geri mi döndü? Eski eşler sarmaş dolaş...

33 yaşındaki iki çocuk babası Keser, eski eşi Damla Ersubaşı ile yan yana pozunu kalp emojileriyle Instagram hesabından paylaştı.

 

'EŞİNİ ALDATTI' İDDİASI

Öte yandan Ortaköy'de bulunan bir gece kulübünün CEO'su olan Mustafa Can Keser'in, evli oldukları dönemde eşini aldattığı iddia edilmişti.

Damla Ersubaşı ihanete uğradığı eşi Mustafa Can Keser'e geri mi döndü? Eski eşler sarmaş dolaş... - Resim : 2

"PİŞMANIM"

Keser'in, 2017 yılında Damla Ersubaşı ve kendi kardeşi Alev Keser'i darp ettiği hatta mahkemelik olduğu öğrenilmişti. Keser şiddet iddialarını kabul etmiş ve pişman olduğunu dile getirmişti.

Damla Ersubaşı ihanete uğradığı eşi Mustafa Can Keser'e geri mi döndü? Eski eşler sarmaş dolaş... ile ilgili etiketler Damla Ersubaşı mustafa can keser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.