Damla Ersubaşı değişimini böyle açıkladı!

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncusu olarak hayatımıza giren Damla Subaşı değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Ersubaşı değişiminin sebebinin estetik olmadığını iddia etti.

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı, takipçilerinin sorularını yanıtladı. İki çocuk annesi olan Ersubaşı, "Yüzüne neden bu kadar estetik yapıyorsun?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

Damla Ersubaşı değişimini böyle açıkladı!

Yüzümde sadece göz altı ışık dolgusu ve alnımda botoks var. Onu da iki ay önce yaptırdım ilk kez. Yani anlamak istemediğiniz bir şey; dudağımda dolgu yok. Burnum da estetik değil ama yapacağım. Özellikle burnumu.

 Damla Ersubaşı değişimini böyle açıkladı! - Resim : 2

Damla Ersubaşı, "Burnun zaten estetikli" yorumunu yapan bir takipçisine ise, "Yoo, değil. Sadece güzel photoshop yapıyorum" cevabını verdi.

Damla Ersubaşı göğüs estetiği yaptırdığını da itiraf ederek doktorunun adını takipçileriyle paylaştı.

Damla Ersubaşı değişimini böyle açıkladı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Damla Ersubaşı estetik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.