Damien Comolli'den büyük tepki!

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, hakkında çıkan haberlere Twitter'dan yanıt verdi. Falette'nin transferi için Rogon menajerlik şirketi ile bir görüşmesi olmadığını vurgulayan Fransız spor adamı, "Başkan Ali Koç'un kararı sonrası kiralanmaya karar verildi" dedi.

Twitter'da DamienJComolli kullanıcı adıyla hesap açan Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi. Son olarak takıma katılan Simon Falette'in başkan Ali Koç'un takıma katkısı olacağına inandığı için kiralanmaya karar verdiğini söyleyen Comolli, "Başkanın kararına saygı gösterilmelidir" ifadelerini kullandı.

 Damien Comolli'den büyük tepki!

Basında çıkan Rogon menajerlik şirketine aracı olduğu yönündeki haberlere tepki gösteren Comolli, "Basında yer aldığı gibi Falette'i transfer etmek için Rogon menajerlik şirketiyle bir görüşmem olmadı. Rogon ajansı ile hiçbir ilişkim yok. Rogon'la sadece Tolga Ciğerci ve Gustavo transferleri için görüştüm." açıklamalarında bulundu.

Damien Comolli Rogon şirketiyle arasında ticari ilişkiler olduğu yönündeki haberlere de tepki gösterdi ve "Yorum yapanlar ve bu kadar saçma iddiaları ortaya atan kişiler hakkında yasal işlem yapacağım" ifadelerini kullandı.

Damien Comolli'den büyük tepki! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Comolli Twitter Simon Falette Rogon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.