Damat, düğün günü gelini öldürdü...

Bursa'da 21 yaşındaki damat, düğün günü gelini bıçaklayarak öldürdü.

Bursa'da bir kişi, ailelerinin onayı olmadan nikahlandığı karısını düğün günü çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Güllü Y. (20) aileleri onaylamamasına karşın yazın Metehan Y. (21) ile nikah kıyarak evlendi ve Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi'ndeki bir evde birlikte yaşamaya başladı.

Bir süre önce ailelerinin onayı üzerine çift, düğün yapmaya karar verdi. Dün kına merasimini yapan çift, düğün günü olan bugün misafirlerinin de bulunduğu evlerinin mutfağında henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

EKMEK BIÇAĞIYLA SALDIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Metehan Y. eşi Güllü Y'yi ekmek bıçağıyla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralayarak kaçtı. Evdeki misafirlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ağır yaralı kadını Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Güllü Y, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Yıldırım Emniyet Müdürlüğü ekipleri, işsiz zanlı Metehan Y'yi aynı mahalledeki bir meyve bahçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Damat, düğün günü gelini öldürdü... ile ilgili etiketler Bursa Damat Gelin cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.