Damadını sokak ortasında vurdu!

Bursa'da, A.K. (45),damadı Timuçin Çaylak´ı (26) sokak ortasında tabancayla bacağından vurdu. Yaralı damat hastanede tedaviye alınırken, polis kaçan kayınbabayı arıyor. Vurulan Çaylak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bursa'da bu sabah saat 08.45 sıralarında, Osmangazi ilçesi Koğukçınar Mahallesi Çınar Caddesi´nde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. İddiaya göre A.K. (45) ile aralarında husumet olduğu öne sürülen damadı Timuçin Çaylak (26), sokak ortasında karşılaştı.

İkili arasında çıkan tartışmada, A.K. üzerinde taşıdığı tabancayı çekip, damadını bacağından vurdu. Timuçin Çaylak, kanlar içinde yere yığılırken kayınbaba, kaçtı.

POLİS, KAÇAN BABAYI ARIYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Damat Çaylak, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Çaylak´ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olaydan sonra kaçan A.K.´yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DHA

Damadını sokak ortasında vurdu! ile ilgili etiketler Bursa Damat kayınpeder damadını vurdu kayınpeder

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.