Damadın nikah memurunun sorusuna verdiği cevap şoke etti! Gelin neye uğradığını şaşırdı...

Bursa'da düğün töreninde nikahları kıyılan gelin ve damadın ilginç anları izleyenleri gülümsetti. Nikah masasına oturan damat, nikah memurunun "Evlenmeyi kabul ediyor musun" sorusuna cevap vermek için arkadaşlarına danıştı. O ilginç anlar kameralara saniye saniye kaydedildi.

Sedanur Öz ve Emirhan Yaldız'ın Bursa İnegöl'de bir düğün salonunda düzenlenen nikah töreninde izleyenleri gülümsetenanlar yaşandı. 

DAMAT SORUYU DUYAR DURMAZ NİKAH MASASINDAN KALKTI

Nikah masasına oturan çifte, nikah memuru evlilik soruları yönetti. Nikah memurunun "Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde bir arada olmak için evlenmeyi kabul ediyor musun" sorusuna gelin Sedanur Öz, 'evet' cevabı verdi. Nikah memuru daha sonra ise aynı soruyu damada sordu. Damat Emirhan Yaldız, soruyu duyar duymaz nikah masasından kalkarak düğüne katılan arkadaşlarının yanına gitti.

Damadın nikah memurunun sorusuna verdiği cevap şoke etti! Gelin neye uğradığını şaşırdı...

"İZİN ALMADAN EVDEN ÇIKAMAYACAKSIN"

Arkadaşlarının "Evlilik zor. İzin almadan evden çıkamayacaksın.. Son pişmanlık fayda etmez. Ölmek var dönmek yok" söylemlerini duyan damat koşarak nikah masasına yönelip 'evet' cevabını verdi. Bu kez de nikah memuru işi zorlaştırdı ve damattan, sağdıcının omuzları üzerine çıkarak 'evet' cevabını salondakilerin duyurmasını istedi. Memurunun talebini yerine getiren damadın arkadaşının omzunda bir kez daha 'evet' demesi davetlileri gülümsetti. O analar kameraya yansıdı.

Damadın nikah memurunun sorusuna verdiği cevap şoke etti! Gelin neye uğradığını şaşırdı... - Resim : 2

 

Damadın nikah memurunun sorusuna verdiği cevap şoke etti! Gelin neye uğradığını şaşırdı... ile ilgili etiketler evlilik Düğün nikah Damat Gelin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.