Damada nikah masasında alkol muayenesi!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenme kararı alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinde görevli Atike Kızıl ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Ali Karaca için Karaman Belediyesi Nikah Memurluğunda tören düzenlendi. Törene genç çiftin polis arkadaşları da katıldı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise KOM Şube Müdürü İbrahim Hakkı Yücel ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hasan Korkut Özkan yaptı. Nikah memuru Ali Karaca’ya "Atike Kızıl ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" diye sorduğu esnada bir trafik polisi, sahneye gelerek "Alkol muayenesi alınmadan evet diyemez" dedi. Yaşanan bu anlar ise salonda gülüşmelere neden oldu. Damat Ali Karaca, trafik polisi arkadaşı tarafından alkolmetreyi üfledikten sonra nikah memurunun sorusuna "evet" cevabını verdi.

Damada nikah masasında alkol muayenesi! ile ilgili etiketler damada nikah masasında alkol muayenesi! damada nikah masası alkol muayenesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.