Dam'a düşen yandı! 6 ilde eş zamanlı operasyon

Beypazarı'nda 'Dam' isimli gazinoya giden vatandaşları tuzağa düşürüp zorla senet imzalatan çete, 7 aylık takibin ardından yakalandı. 11 kişi gözaltına alındı. Çetenin işten ayrılmak isteyen kadınlara da zorla senet imzalatıp alıkoydukları iddia edildi.

İlçede eskiden "Dam" olarak bilinen gazinoyu işleten Ş.K. ile Ş.K.’nın çocukları H.K. ve M.K.’yı ihbar üzerine takibe alan polis, 7 aylık takipten sonra düğmeye bastı. Gazinoya gelen vatandaşlara fazla hesap çıkartarak hesaba itiraz edenleri silahla tehdit edip hesabı ödeyemeyenlere zorla senet imzalatan şüphelilerin, gazinoda çalışan ancak işten ayrılmak isteyen kadınlara da zorla senet imzalatarak kadınları alıkoydukları ortaya çıktı. U.P. isimli şahsın aracılık yaptığı tespit edildi. Şahısların ayrıca kilometrelerini düşürdükleri araçları yüksek fiyatlara sattığı belirlendi.

Suç örgütüne yönelik Ankara merkezli 6 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, fişekler, çok sayıda çek-senet ve örgütün suç geliri olduğu değerlendirilen para, değerli ziynet eşyaları ele geçirildi. (DHA)

Dam'a düşen yandı! 6 ilde eş zamanlı operasyon ile ilgili etiketler Operasyon Türkiye dam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.