Dalgıç polisler cansız bedeni çıkarırken çevredeki vatandaşlar bunu yaptı

Adana'nın Çukurova ilçesinde sulama kanalına atlayan bir kişi boğularak hayatını kaybetti. Dalgıç polisler cansız bedeni kanalı çıkarırken çevrede topalanan meraklı vatandaşlar olayı cep telefonlarıyla kaydetti.

Adana’da sulama kanalına atlayan kişi su içerisinde bir süre sürüklendikten sonra boğularak can verdi. Dalgıç polisler cesedi çıkardığı sırada meraklı vatandaşlar olay anını cep telefonlarına kayıt etmesi dikkat çekti.

Dalgıç polisler cansız bedeni çıkarırken çevredeki vatandaşlar bunu yaptı

Olay, saat 05.50 sıralarında Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde bulunan sulama kanalında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, çevredeki vatandaşlar bir kişinin kanal üzerindeki köprüye eşyalarını bırakıp ardından terliği çıkartıp suya atladığı gördü. Bunun üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Suya atlayan ismi öğrenilemeyen kişi suda yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra dibe battı. Bölgeye gelen asayiş polisleri de durumu dalgıç polislere bildirdi.

Dalgıç polisler cansız bedeni çıkarırken çevredeki vatandaşlar bunu yaptı - Resim : 2

CEP TELEFONLARIYLA KAYDETTİLER

Bölgeye gelen dalgıç polisler ekipmanlarını giydikten sonra suya atladı. Dalgıç polisler dibe batıp cesedi çıkardığı esnada çevredeki vatandaşlar olay anını anbean cep telefonlarına kayıt etmesi dikkat çekti. Ceset sudan çıkarıldıktan sonra olay yeri polisleri incelemesi yaptı. Yapılan incelemenin ardından 20’li yaşlardaki ceset otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ölen kişinin kimliği belirleme çalışmalarına devam ediyor.

Dalgıç polisler cansız bedeni çıkarırken çevredeki vatandaşlar bunu yaptı ile ilgili etiketler Adana Ceset polis dalgıç cep telefonu kamera kanal
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.