Dalga geçer gibi bir de şehitlerimiz için 'taziye' mesajı gönderdi!

ABD'den, Fırat Kalkanı Bölgesi'nde Kirpi ismindeki zırhlı araca yapılan hain ve korkakça saldırıda şehit olan 2 Türk askeri için pişkince 'taziye' mesajı geldi. PYD'nin en büyük destekçisi ve çok büyük ihtimalle şanlı Türk ordusunun askerlerinin şehit edildiği olayda kullanılan patlayıcıları teröristlere temin eden ABD, 'üzüntü duyduğunu' açıkladı.

PKK ve PYD'yi eğiten, ağır silahlarla donatan ve Türk ordusuna karşı kullanan, kendi belgelerinde bile 'terör örgütü' olarak geçen yapılara olan desteğini her fırsatta dile getiren ABD’nin Ankara Büyükelçiliği, Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde teröristlerin Türk ordusuna yönelik saldırısı nedeniyle "üzüntü duyduklarını" bildirdi.

Dalga geçer gibi bir de şehitlerimiz için 'taziye' mesajı gönderdi!

Büyükelçiliğin Twitter hesabından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Türk birliklerinin El-Bab yakınlarında saldırıya uğradığı haberini almaktan üzüntü duyduk. Hayatını kaybeden iki askerin ailelerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunar, yaralılara acil şifalar dileriz."

Dalga geçer gibi bir de şehitlerimiz için 'taziye' mesajı gönderdi! - Resim : 2

Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde 24 Temmuz'da bir üs bölgesine intikal halinde olan Kirpi aracına yapılan saldırı sonucunda 2 asker şehit olmuş, 2 asker ise yaralanmıştı.

Dalga geçer gibi bir de şehitlerimiz için 'taziye' mesajı gönderdi! - Resim : 3

Dalga geçer gibi bir de şehitlerimiz için 'taziye' mesajı gönderdi! - Resim : 4

Dalga geçer gibi bir de şehitlerimiz için 'taziye' mesajı gönderdi! ile ilgili etiketler ABD PYD taziye Fırat Kalkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.