Dalaman Havalimanı'nda seferler devam ediyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla’nın Dalaman ilçesinde havalimanına yakın bir bölgede çıkan yangın nedeniyle seferlerin durduğu yönündeki haberleri yalanladı. Bakan Karaismailoğlu, “Burada herhangi bir problem yok, hem sivil, hem de yangın söndürme uçaklarımız faaliyetine devam ediyor” dedi.

Muğla’nın Dalaman ilçesinde havalimanına yakın bir bölgede çıkan yangın nedeniyle seferlerin durduğu yönünde haberler çıkmıştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu o haberleri yalanladı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu,  “Bugün Dalaman Havalimanı yakınında ufak çaplı da olsa bir yangın çıkmıştı. Güçlü bir şekilde bütün ekiplerimizle yüklenerek kısa sürede yangını ortadan kaldırdık. Basına yansıdığı gibi Dalaman Havalimanı’nda trafik durmadı. Kısa sürede bu yangın bertaraf edildi. Havalimanı normal trafiğine devam ediyordu, şu anda da devam ediyor." dedi.

Dalaman Havalimanı'nda seferler devam ediyor

YANGINLA MÜCADELEDE ÖNEMLİ BİR HAVALİMANI

Dalaman Havalimanı'nın yangınla mücadelede önemli bir yer olduğuna dikkat çeken Bakan Adil Karaismailoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Genelde uçaklarımızın tamamı burada ikmallerini yapıyorlar. Bütün hava araçlarının yönetildiği bir merkez olarak çalışıyor, havalimanı. Gördüğünüz gibi burada herhangi bir problem yok. Hem sivil uçaklar, hem de yangına müdahale uçakları, rahat bir şekilde programlarını icra ediyorlar. Dalaman Havalimanı 24 saat vatandaşımızın hizmetinde, şu anda faaliyetlerine devam ediyor.”

Dalaman Havalimanı'nda seferler devam ediyor ile ilgili etiketler Yangın Dalaman Havalimanı yangınla mücadele Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.