Daha yoğun kar geliyor! Yarın (10 Ocak Salı) okullar tatil edilecek mi?

Kar yağışı öğle saatlerinde etkisini artıracak, gece yarısına kadar devam edecek. Kar yağışının devam etmesinin ardından öğrenciler okulların salı günü de tatil edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı. İstanbul Valiliği'nin konu ile ilgili akşam saatlerinde açıklama yapması bekleniyor.

İstanbul'da halen aralıklarla devam etmekte olan kar yağışının, öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

090120171118410419403_3.jpg

EK ÖRTÜ OLUŞACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'da kar yağışının öğle saatlerinde etkisini artıracağını belirtti. Yapılan açıklamada, "İstanbul'da halen aralıklarla devam etmekte olan kar yağışının, bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir. Mevcut kar örtüsü üzerine güney kıyılarda 5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 10- 15 cm arasında ek örtü oluşturması beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği; ulaşımda aksamalar, buzlanma, görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

İSTANBUL'DA 10 OCAK SALI GÜNÜ (YARIN) OKULLAR TATİL Mİ?

Yurtta kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir çok ilde eğitim öğretim yapılmayacak. Kar yağışının artarak devam ettiği illerde öğrenciler okulların salı günü de tatil olup olmayacağını merak ediyor. Valiliklerden ilerleyen saatlerde açıklama gelmesi bekleniyor.

Daha yoğun kar geliyor! Yarın (10 Ocak Salı) okullar tatil edilecek mi? ile ilgili etiketler İstanbul Kar tatili Okul kar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.