Daha ucuzunu bulamazsınız! 47.500 TL’ye Ankara’dan satışa çıktı

Uygun fiyatlı daire almak için fırsat kollayan vatandaşlar için Türkiye İş Bankası iki yeni satış gerçekleştireceğini duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası’ndan satılık konut ilanları…

Vatandaşları zorlayan emlak piyasasındaki pahalanmalar, özellikle son zamanlarda artan yaşam pahalılığına ek olarak ortaya çıkınca daha da katlanılmaz oldu. Bu kapsamda pek çok vatandaş emlak alım yöntemini değiştirdi. Öyle ki, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) bildirdiğine göre, 2022 yılında icradan emlak alımı ciddi oranda artış yaşadı.

Bankaların borca karşılık olarak ipotek ettiği konut gibi gayrimenkulleri satışa çıkarması olarak değerlendirilen icralık satışlar, son zamanların en çok ilgi gören emlak alışverişi yöntemi haline dönüştü. Bu kapsamda Türkiye’nin pek çok bölgesinde konut satışa koyan bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni konutlar satışa çıkardığını duyurdu. Türkiye İş Bankası’nın yeni satışa çıkardığı konutlar Ankara ilinden satışa çıktı.

ANKARA KEÇİÖREN YAKACIK’TAN DAİRE SATILACAK

Türkiye İş Bankası’nın satışa yeni açtığı daire, Ankara ilinin Keçiören ilçesinin Yakacık Mahallesi’nden satışa çıkarıldı. Bu daireyi e-İhale yöntemi ile satacak olan Türkiye İş Bankası, ihaleye konu alan taşınmaz ise 950 bin TL’lik ihale başlangıç bedeli belirledi. Sadece 47 bin 500 TL’lik teminat ile satın alınabilecek olan ve satışında kredi kullanılabilecek olan Türkiye İş Bankası’nın bu Ankara dairesi için verdiği bilgiler ise ilan detayında şu ifadeler ile aktarıldı:

“Yakacık Mahallesi, Bahtiyar Sokak, Bina No:23 Orkide Apartmanı, Kat :1 No:7 Keçiören / Ankara adresinde bulunmaktadır. Taşınmazın konumlu olduğu bina 1997 yılında inşa edilmiş olup, 1 bodrum+zemin+3 normal kattan oluşmaktadır. Konu taşınmaz 1.normal katta yer alıp, 3+1 oda hacimli, 87 metrekare kullanım alanlıdır.”

ANKARA KEÇİÖREN GÜÇLÜKAYA’DAN DAİRE SATILACAK

Daha ucuzunu bulamazsınız! 47.500 TL’ye Ankara’dan satışa çıktı

Öte yandan Türkiye İş Bankası’nın Ankara’dan satışa çıkardığı bir başka konut da Keçiören ilçesinden satışa kondu. İlçenin Güçlükaya Mahallesi’nde bulunan taşınmazın genişliğinin 104 metrekare olduğu öğrenildi. 3 oda 1 salondan oluşan konut hakkında bilgi veren Türkiye İş Bankası, konutun ihale başlangıç bedelini de açıkladı.

Bir apartmanın bodrum katında yer alan konut için piyasa değerinin altında fiyat isteyen Türkiye İş Bankası, bu konutun ihale başlangıç bedelini 1 milyon 100 bin TL olarak belirledi. Türkiye İş Bankası’nın bu konut için istediği teminat bedeli ise 55 bin TL oldu.

Daha ucuzunu bulamazsınız! 47.500 TL’ye Ankara’dan satışa çıktı ile ilgili etiketler İş Bankası gayrimenkul konut
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.