Daha önce tahliye edilen Metin Gürcan için yeni tutuklama kararı

Casusluk suçlamasıyla tutuklanan ve tahliye edilen DEVA Partili Metin Gürcan hakkında yeni bir karar çıktı. Tahliye edilmesi sonrası savcılığın yaptığı itirazı görüşen Ankara 27. Ağır Ceza Mahkemesi, itirazı yerinde bularak Gürcan'ın yeniden tutuklanmasına karar verdi.

Ankara 26. Ağır Ceza Mahkemesinde dün basın ve izleyicilere kapalı görülen duruşmada sanık Gürcan'ın, yurt dışı yasağı adli kontrol hükmü uygulanarak tahliyesine karar verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gürcan'ın tahliyesine itiraz etti. İtiraz dilekçesinde, dosyadaki mevcut delil durumu ve isnat edilen suçlamalara ilişkin cezanın üst sınırına dikkati çekilerek adli kontrol şartının bu aşamada yetersiz kalacağı gerekçesiyle Gürcan'ın yeniden tutuklanması istendi.

Dosyanın gönderildiği Ankara 27. Ağır Ceza Mahkemesi, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının itirazını kabul etti.

Gürcan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Daha önce tahliye edilen Metin Gürcan için yeni tutuklama kararı ile ilgili etiketler tahliye metin gürcan tutuklama itiraz casusluk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.