Daha önce DEAŞ'a katılan İngiliz Begum YPG kampında çıktı

İngiltere’den Suriye’ye giderek terör örgütü DEAŞ'a katılan İngiliz Shamima Begum bu kez Haseke’de görüntülendi. Begum'un  PKK/YPG’nin Malikiye’de bulunan Roj kampında görüntüsü ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Irak ve Suriye’de yıllarca sivil halka adeta kan kusturan ve binlerce insanı öldüren DEAŞ’ın katliamları hafızalardan silinmedi.

İslamı kullanan terör örgütü DEAŞ'a, Orta Doğu’nun dışında, Avrupa’nın çeşitli şehirlerinden de katılımlar olmuştu. Fransa'da 2015 yılında meydana gelen terör saldırılarından sonra Avrupa'dan 3 bin, Fransa'dan 700 kişinin DEAŞ'a katıldığı belirlenmişti.

İNGİLİZ GELİN 2015'TE DEAŞ'A KATILMIŞTI

DEAŞ’a Avrupa’dan katılanlardan biri de İngiliz Shamima Begum oldu. Uzun süre terör örgütü içinde kalan Begum, 2020 yılında İngiltere’ye dönmek istemişti Ancak, İngiltere'de Yüksek Mahkeme Shamima Begum'un ülkeye dönemeyeceğine hükmetmişti.

Daha önce DEAŞ'a katılan İngiliz Begum YPG kampında çıktı

BU KEZ HASEKE’DE ORTAYA ÇIKTI!

İngiliz Shamima Begum bu kez Haseke’de ortaya çıktı. Begum'un PKK/YPG’nin Malikiye’de bulunan Roj kampında görüntüleri ortaya çıktı. DEAŞ’tan sonra diğer bölücü terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı olan YPG’ye katıldığı anlaşılan Shamima Begum'ün yeni tarzıyla Haseke'nin doğusundaki Malikiye bölgesindeki kampta kaldığı belirlendi.

FRANSIZ TEMSİLCİLERDEN PKK’YA SKANDAL ZİYARET

Öte yandan terör örgütü PKK'ya bağlı Süryani Askeri Meclisi, örgütün sözde komutanlarını, Fransız temsilciler ile birlikte Haseke kuzeyindeki Tel Temr kasabasında inceleme yaptı. Bu skandal ziyaret,Türkiye tarafından tepkiyle karşılandı.

Daha önce DEAŞ'a katılan İngiliz Begum YPG kampında çıktı - Resim : 2

Daha önce DEAŞ'a katılan İngiliz Begum YPG kampında çıktı ile ilgili etiketler DEAŞ İngiltere begüm IŞİD
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.