Daha kontakları çevrilmeden tüm araçlar hurdaya döndü! Sıfır araçları taşıyan TIR kaza yaptı!

Şanlıurfa'da sıfır kilometre lük araçları taşıyan TIR ile kamyonetin çarpışması sonucu TIR'daki araçlar yol kenarına savrulup hurdaya döndü.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile Mardin’in Kızıltepe ilçesini birbirine bağlayan D-400 karayolunun 16’ncı kilometresinde bulunan Yaban kırsal Mahallesi yakınlarında yaşandı.


SIFIR ARAÇLAR YOL KENARINA SAVRULDU

İddiaya göre sıfır kilometre lüks araç taşıyan Abdulrezzak C.’nin kullandığı tır ile sürücüsünün isimi öğrenilemeyen kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tırın üzerinde bulunan 6 tane sıfır kilometre Hyundai marka lüks araçtan 3’ü yol kenarına savruldu.

Daha kontakları çevrilmeden tüm araçlar hurdaya döndü! Sıfır araçları taşıyan TIR kaza yaptı!

SORUŞTURMA AÇILDI

Savrulan araçlar trafiğe çıkmadan hurdaya dönerken tır ve üzerinde kalan araçlar ile kamyonette maddi hasar oluştu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Daha kontakları çevrilmeden tüm araçlar hurdaya döndü! Sıfır araçları taşıyan TIR kaza yaptı! - Resim : 2

Daha kontakları çevrilmeden tüm araçlar hurdaya döndü! Sıfır araçları taşıyan TIR kaza yaptı! ile ilgili etiketler Şanlıurfa lüks Araç kaza sıfır km

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.