Daha fazla dayanamadı: Ellerimi kesin!

Bangladeş’te yaşayan ve 10 yaşından beri ‘ağaç adam sendromundan’ muzdarip olan Abul Bajandar, katlanılmaz acısına son vermek için ellerinin kesilmesini istediğini söyledi.

Kadın hastalarda çok nadir rastlanan ‘ağaç adam sendromu’na HPV’nin (Human Papilloma Virüsü) şekil değiştirmesinin yol açtığı tahmin ediliyor. Kesin bir tedavi yöntemi sendromda kişinin vücudunda ağaç kabuğuna benzer yaralar oluşuyor.

Dünyada altıdan daha az insanda bu sendroma rastlandığı kaydediliyor.

Bangladeşli 28 yaşındaki Abul Bajandar da ellerinde ve ayaklarında çıkan ağaç kabuğuna benzer yumruların alınması için 2016’dan bu yana bıçak altına yatıyordu. Doktorlar 2017’de Abul’un hastalığı tamamen atlattığını söyledi.Daha fazla dayanamadı: Ellerimi kesin!

Ancak durumun geçen yıl mayıs ayında tekrar kötüleşmesi üzerine Abul başkent Dakka’daki bir hastanede yeniden tedavi görmeye başladı.

Abul, “Artık acıya katlanamıyorum. Geceleri uyuyamıyorum. Doktorlardan elimi kesmelerini istedim ki sonunda biraz rahatlayabileyim” dedi.

Daha fazla dayanamadı: Ellerimi kesin! - Resim : 2

Abul’un annesi Amina Bibi de oğlu için onun bu talebini destekledi, “En azından artık acıdan kurtulacak. Bu cehennem gibi bir durum” diye konuştu.

Dakka Hastanesi estetik cerrahi şefi Samanta Lal Sen ise, yedi doktordan oluşan bir kurulun Abul’un durumunu görüşeceğini belirtti.

Sen, “O kişisel fikrini açıkladı. Ancak biz onun için en iyi çözüm neyse onu yapacağız” dedi.

Daha fazla dayanamadı: Ellerimi kesin! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.