'Dağlık Karabağ'ı tanıyın eşcinsel evliliğe izin vereyim'

Ermenistan işgal ettiği Dağlık Karabağ’da, Azerbaycan’a saldırmanın bedelini ağır ödüyor. Ermenistan Başbakanı Paşinyan ise, adeta açıklamaları ile kendisine 'Pişmanyan' dedirtiyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

İşgal ettiği Dağlık Karabağ’da bozguna uğrayan Ermenistan Başbakanı Paşinyan, ne yapacağını şaşırdı.

AVRUPA BİRLİĞİ’NE  İLGİNÇ ÇAĞRI VE SÖZ!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, yaptığı garip açıklamalar ve turarsız davranışlar ile tepki topluyordu. Paşinyan, Zengilan ve Kabadlı şehirlerini kaybettikten sonra yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

'DAĞLIK KARABAĞ’I TANIYIN EŞCİNSEL EVLİLİĞE İZİN VEREYİM!'

Ermenistan başbakanı, Avrupa Birliği'nin Dağlık Karabağ'ı Ermenistan'ın bir parçası olarak tanıması halinde, ülkesinin eşcinsel evliliği yasallaştırmaya hazır olduğunu belirtti.

Paşinyan’ın bu son açıklaması,”Ne yapacağını şaşırdı.” şeklinde yorumlandı.

'Dağlık Karabağ'ı tanıyın eşcinsel evliliğe izin vereyim' ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Eşcinsel evlilik Avrupa Birliği paşinyan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.