Dağlık Karabağ'da silahla poz veren papaz ortaya çıktı

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını geri almak için başlattığı operasyonlar sırasında eline aldığı silah, haç ve tavukla gözdağı veren papaz, Erivan'da Başbakan Nikol Paşinyan aleyhine düzenlenen protestolarda yeniden görüntülendi.

Azerbaycan'ın 30 yıllık işgali sonlandırmak için Karabağ'a başlattığı operasyonda cephe hattındaki papazlar çok dikkat çekmişti. Operasyonun ilk zamanlarında kameralara sahte kahramanlık pozları vererek Azerbaycan'a göz dağı vermeye çalışan papazlar, uzun süredir ortalıkta görünmüyordu.

İşgalci Ermeni askerlerinin bölgeden temizlenmesinin ardından, operasyon döneminde çok konuşulan papaz, Erivan'daki Paşinyan karşıtı protestolarda görüntülendi.

PAŞİNYAN PROTESTOLARINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Karabağ’ı asla terk etmeyeceğini söyleyen Ermeni papaz Ovannes, elinde uzun namlulu tüfek, tavuk ve boynundaki haç ile cephede "direniş" pozları vermişti. Pozların ardından bir kaç kez de askerleri kutsamak için cepheye giden papaz daha sonrasında kayıplara karışmıştı.

Papaz Ovannes, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan’ın istifasına yönelik düzenlenen protesto gösterilerinde kameralara yansıdı. Erivan’daki gösteriler sırasında kameralara yansıyan Ovannes, papaz kıyafetleriyle kalabalık eylemci grubunun arasında görüntülendi.

Dağlık Karabağ'da silahla poz veren papaz ortaya çıktı

 

Dağlık Karabağ'da silahla poz veren papaz ortaya çıktı ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan papaz dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.