İşgalci Ermenistan askerleri esir düştü

İşgal altındaki Dağlık Karabağ'ı geri almak için operasyon başlatan Azerbaycan ordusu, bu sabah gerçekleştirdiği operasyonlarda 30'a yakın Ermenistan askerleri öldürdü ve bazılarını da esir aldı.

Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ'dan Azerbaycan topraklarına yapılan saldırı sonucu, başlatılan operasyonlar 12'nci gününe girdi. Azerbaycan ordusu, operasyonlarda birçok yerleşim yerini geri aldı.

30' YAKIN ERMENİSTAN ASKERİ ÖLDÜRÜLDÜ, BAZILARI ESİR ALINDI

Cephede yenilen Ermenistan güçleri, kaçarken sivil yerleşimleri hedef alıyor. Bugün Azerbaycan'ın ikinci büyük şehri Gence'ye yeniden füzelerle saldırıldı. Bu saldırıların ardından operasyonlarını hızlandıran Azerbaycan, kaçan Ermensitan askerlerini esir aldı. 

Narek Amirjanyan isimli askerin görüntüleri sosyal medyadan paylaşıldı. İşgalci askerin yüzündeki korku dikkat çekti.

Öte yandan askerin esir alındığı bölgede Ermenistan güçlerinin 30'a yakın kayıp verdiği de gelen bilgiler arasında...

Facebook üzerinden paylaşım yapan bir Ermenistan Savunma Kuvvetleri isimli devlet kurumu hesabı, ölen askerlerin isimlerini paylaştı.

İşgalci Ermenistan askerleri esir düştü

 

İşgalci Ermenistan askerleri esir düştü ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan asker ölüm işgal dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin, CHP'nin Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının asılmasına yönelik önergeye dikkat çeken bir cevap verdi. Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.