Dağhan Doğruer ile nişanlanan sosyetik güzel Dila Tarkan hamile mi?

Daha önce, Eser Yenenler, Hacı Sabancı ve kardeşi Hakan Sabancı ile aşk yaşayan 28 yaşındaki sosyetik güzel Dila Tarkan aradığı mutluluğu aynı yaştaki iş adamı Dağhan Doğruer'de buldu. Doğruer'den evlilik teklifi alır almaz nişan yüzüğünü parmağına takan Dila Tarkan'ın hamile olduğu iddia edildi.

İki yıldır birlikte olan sosyetik güzel Dila Tarkan ile iş adamı Dağhan Doğruer geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar. Dila Tarkan'ın evlilik teklifi alır almaz nişanlanması dikkat çekti. Tarkan'ın hamile olduğu iddia edildi.

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, köşesinde Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer’i kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un ''Sosyetede 'önce bebek sonra nikah' modası hiç bitmeyecek…'' başlıklı yazısı...

Dağhan Doğruer ile nişanlanan sosyetik güzel Dila Tarkan hamile mi?

SOSYETEYİ KARIŞTIRAN DEDİKODU

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Dila Tarkan, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Dağhan Doğruer'den evlilik teklifi almıştı. Mutluluklarını nikahla taçlandırmaya karar veren ünlü çift, birkaç gün önce nişanlandı. Son birkaç gündür sosyete, yine bir 'önce bebek sonra nikah' dedikodusunu diline dolamış durumda. Sosyetedeki dedikoduya göre, sosyetenin genç temsilcilerinden Dila Tarkan ile Dağhan Doğruer de bu modaya uymuş.

Dağhan Doğruer ile nişanlanan sosyetik güzel Dila Tarkan hamile mi?


Sosyetede, 'önce bebek sonra nikah' modası hiç bitmeyecek sanırım. Son birkaç gündür sosyete, yine bir 'önce bebek sonra nikah' dedikodusunu diline dolamış durumda!

Dila Tarkan, iki yıldır flört ettiği sevgilisi Dağhan Doğruer'den, Sevgililer Günü için gittikleri Miami'de evlilik teklifi almıştı. Geçen hafta Miami'den dönen aşıklar, arayı hiç açmadan cuma günü kız tarafının evinde nişan yüzüklerini taktı. Dedikodunun sebebi de işte bu nişan.

Dağhan Doğruer ile nişanlanan sosyetik güzel Dila Tarkan hamile mi?

DİKKAT ÇEKEN GÖBEK DETAYI

Evlilik teklifinin ardından hemen nişan yüzüklerini takmaları, fotoğraflarda Dila Tarkan'ın hafif göbeğinin çıktığının görünmesi ve çiftin düğün için aceleci davranacağı duyumlarını sosyete, Dila Tarkan'ın hamile olduğuna yormuş durumda.

 

Dağhan Doğruer ile nişanlanan sosyetik güzel Dila Tarkan hamile mi? ile ilgili etiketler Dila Tarkan Nisan Bebek Dağhan Doğruer Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.