Dağdaki terörist sevgilisiyle fotoğrafları ortaya çıkan HDP milletvekili Semra Güzel'e sorular

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, HDP'li milletvekili Semra Güzel'in PKK kamplarında, terörist sevgilisiyle fotoğraflarını ortaya çıkarmıştı. Tüm Türkiye'nin konuştuğu olayın peşini bırakmayan Bozkurt, duygusal açıklama yapıp suçlamalarda bulunan Semra Güzel'e yönelik sorularını yeni köşe yazısında sıraladı.

HDP'li milletvekili Semra Güzel'in dağda terörist sevgilisiyle fotoğraflarını ortaya çıkaran SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt, açıklama yapan Güzel'e yönelik sorularını köşe yazısında şöyle sıraladı.

İşte Ceyhun Bozkurt'un o yazısı...

SuperHaber’de yazdığımız ve tüm Türkiye’nin konuştuğu haberle ilgili HDP’li Semra Güzel bir açıklama yaptı. Açıklamasını duygusallıkla süsleyip, bizlere de suçlamalar yönelterek sürdürdü. Bizlere dava açacağını söyledi, ki açmasını biz de temenni ederiz. Böylece dava sürecinde ortaya çıkacak bilgileri de haberleştirme, insanlarımızı bilgilendirme imkanımız olur.

Ama açıklamaları üzerine Semra Güzel’in açıklaması üzerine benim de sorularım oluştu. Hazır açıklama yapmaya başladı, bu soruları da kamuoyunun ve benim merakımı gidermesi açısından yanıtlamaya çağırıyorum.

1- PKK terör örgütünün askeri kamplarına Çözüm Süreci’nde gittiğinizi ifade ediyorsunuz. Gidiş tarihini neden somut gün ay yıl olarak belirtmediniz?

2- PKK terör örgütünün askeri kampına yasal yollarla mı yoksa illegal yollarla mı gittiniz? Yurt dışına çıkışınızı gösteren pasaport bilgilerinizi neden paylaşmadınız? Özellikle yurda dönüş tarihinizi neden sakladınız?

3- PKK terör örgütünün kamplarında güvenlik nedeniyle askeri üniforma giydiğinizi belirtiyorsunuz. Normalde PKK kamplarında, prosedür sivillerin misafirhanelerde tutulmaları iken, görüşme yapmak isteyen kişilerin de buraya getirilmesi uygulaması varken size neden farklı bir prosedür uygulandı? Neden kamp misafirhanelerinde değil de örgütün askeri kamplarında ağırlandınız?

4- Gittiğiniz bu terör kamplarında eğitim gördünüz mü? Oradaki 3 aylık eğitim devrelerine katıldınız mı? Katıldıysanız size ne tür eğitimler verildi?

5- Örgütün yozlaşma olarak tanımladığı ilişkiyi nasıl sağladınız?

6- HDP'den milletvekili olmanız bu ziyaretten sonra mı gerçekleşti? Öyle ise örgüte vekilliğinize dair ne tür vaatlerde bulundunuz?

7- Sevgili/sözlü olduğun Koçero Meleti isimli Volkan Bora'nın vekilliğinizde bir payı oldu mu?

8- Milletvekilliğinden istifa etmeye düşünüyor musunuz?

 

 

 

 

 

 

 

 

Dağdaki terörist sevgilisiyle fotoğrafları ortaya çıkan HDP milletvekili Semra Güzel'e sorular ile ilgili etiketler HDP milletvekili Ceyhun Bozkurt semra güzel terörist sevgili PKK kampları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.