"Dağa değil, dağ gibi Hacire Akar'a kulak verin!"

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik, oğlunu terör örgütünün elinden kurtaran Hacire Akar'ı Diyarbakır'daki evinde ziyaret etti. Şebik, oğlunun PKK tarafından dağa kaçırıldığını belirterek 4 gün boyunca HDP Diyarbakır İl Binası önünde nöbet tutan Akar'ı mücadelesinden dolayı tebrik etti.

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik, oğlunu terör örgütünün elinden kurtaran Hacire Akar'ı Diyarbakır'daki evinde ziyaret etti. Akar'ı verdiği mücadele nedeniyle tebrik eden Şebik, "Bölgedeki anaların babaların sesi oldunuz. Evlatlarımız dağa değil, dağ gibi Hacire Analara kulak vermeli." şeklinde konuştu.

Hacire Akar, oğlunun PKK tarafından dağa kaçırıldığını belirtip 4 gün boyunca HDP Diyarbakır İl Binası önünde nöbet tutmuştu. Sesini tüm Türkiye'ye duyuran ve herkesin Hacire Anası olan Akar, mücadelesinden zaferle çıktı. 21 yaşındaki oğlu Mustafa Akar'a kavuşan Hacire Akar, evlatları dağa kaçırılan tüm annelere de örnek oldu.

TÜM ANNE BABALARA ÖRNEK

15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik, Hacire Akar'ı evinde ziyaret etti. Akar ailesiyle bir süre sohbet eden Şebik, Hacire Anayı verdiği mücadeleden dolayı tebrik etti ve ekledi: "Ülkemiz yıllardır terörle mücadele ediyor ve evlatlarımızın bu örgütlerin pençesinde hayatları kayıyor. PKK, FETÖ, DEAŞ, DHKPC ve diğerleri fark etmiyor. Hepsi gözünü çocuklarımıza dikmiş duurumda. Onları kullanarak uşaklık ettikleri dış güçlerle işlerini yürütüyorlar. Herkese örnek olacak çok kıymetli bir iş yaptınız. Size saldırdıkları halde yılmadınız ve oğkunuzua kavuştunuz. Evlarınızı teröre kurban vermiş tüm acılı anne babalar adına sizlere teşekkür ediyorum."

"Dağa değil, dağ gibi Hacire Akar'a kulak verin!"

TERÖRÜ BİRLİKTE BİTİRECEĞİZ

Yapılan son operasyonlarla bölgede terör örgütünün gücünün iyice zayıfladığını belirteren Şebik, "Allah'ın izniyle el ele verip terör belasını bölgeden def edeceğiz. Çocuklarımızı bu hainlere kaptırmayacağız. Bölgede yaşayan gençlerimiz dağa değil, dağ gibi Hacire Analara kulak vermeli" dedi.

1 Temmuz'da FETÖ'nün gerçekleştirdiği darbe girişimini de hatırlatan Şebik, "251 vatandaşımızı şehit verdik. 2 binden fazla da gazimiz var. Onlara silah sıkanlar da terör örgütü FETÖ'nün ağına düşmüş bu ülkenin evlatlarıydı. Bütün bu yaşadıklarımızdan ders alıp yolumuza devam etmeli, çocuklarımıza sahip çıkmalıyız." şeklinde konuştu.

Tarık Şebik'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Hacire Akar oğluna kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

Hacire ve Aziz Akar çiftiyle bir süre sohbet eden Şebik, Hacire Akar'a cesaretinden dolayı üzerinde 15 Temmuz şehitlerinin ismi ve Türk bayrağı olan plaketi tüm şehit anneleri adına hediye etti.

"Dağa değil, dağ gibi Hacire Akar'a kulak verin!" - Resim : 2

"Dağa değil, dağ gibi Hacire Akar'a kulak verin!" - Resim : 3

"Dağa değil, dağ gibi Hacire Akar'a kulak verin!" ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır PKK 15 Temmuz 15 Temmuz darbe girişimi Türk bayrağı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.