Dağ 2 filminin konusu nedir? Dağ 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

25 Şubat Perşembe günü TRT 1 yayın akışında yer alan Dağ 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Dağ 2 konusu nedir, Dağ 2 oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

25 Şubat Perşembe günü TRT 1 yayın akışında yer alan Dağ 2 adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Dağ 2 2016 yılında vizyona girmiştir. Dağ serisinin ikinci filmi, Dağ 2 adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Dağ 2 filminin konusu nedir, Dağ 2 oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Dağ 2 filminin konusu ne?

Serinin ikinci filminde teröristlerin elinden kurtulmayı başaran iki arkadaş Oğuz ve Bekir,  6 yıl sonra özel bir görev için Özel Kuvvetler 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne katılır. Timin özel görevi ise Kuzey Irak'ta bir terör örgütü tarafından kaçırılan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmak olduğunu öğrenmiştir. Fakat bu sefer düşman geçmişteki gibi bir tane olmayacaktır. MAK'ın karşısında bu acımasız coğrafyada birbiriyle çatışan birden fazla kuvvet vardır ve işler bu sefer hiç olmadığı kadar zor olacaktır.

Dağ 2 filminin konusu nedir? Dağ 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

Gişede büyük başarı kazanan Dağ filminin ardından gelen devam filmi Dağ 2 filminde yine başrolleri Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar paylaşırken Alper Çağlar da filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendi.

Dağ 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Alper Çağlar

Oyuncular: Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Murat Serezli

Tür: Savaş filmi, Dram

Yapım Yılı: 4 Kasım 2016 / 2s 20dk

Dağ 2 filminin konusu nedir? Dağ 2 filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Dağ 2 filminin konusu oyuncuları kim ne zaman çekildi trt1
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.