Dağ 2 filmi konusu nedir? Dağ 2 filmi oyuncu kadrosu

4 Kasım 2016 yılında vizyona giren film Dağ 2 filmi seyircileri tarafından büyük bir ilgi gören aksiyon, savaş ve dram filmdir. Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar’ın canlandırdığı karakterler büyük bir ilgi gördü. Yönetmeni Alper Çağlar olan bu film yaklaşık olarak 40.694.699,17 TL hasılat yaparak en çok izlenen sinema filmleri arasına girdi. Bu film hakkında vatandaşlar bilgi sahibi olmak istiyor. Dağ 2 filmi konusu nedir? Bu konuya ayrıntılı bir şekilde değineceğiz.

Usta oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kitleyen Dağ 2 Filmi 3 Kasım 2016 tarihinden itibaren 37 hafta boyunca vizyonda kaldı ve toplamda 3.600.000 seyirci tarafından büyük bir hayranlıkla izlendi. Dağ 2 filmi birçok farklı şehirde çekimleri gerçekleşmiştir. Savaş, dram ve aksiyon filmi olan Dağ 2 filmi Bordo Bereli olabilmek için zorlu koşullardan geçen Çağlar Ertuğrul’un oynadığı karakter olan Oğuz ve Ufuk Bayraktar’ın canlandırmış olduğu karakter Bekir'in özel kuvvetlere girene kadar çektiği zor yollarda karşılaşabilecekleri tehlikeleri konu edinen bir filmdir. Bu filmi hakkında vatandaşlar bilgi sahibi olmak istiyor. Merak edilen tüm detayları topladık. İşte detaylar.

DAĞ 2 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Devam filmi olan Dağ 2 filmi 4 Kasım 2016 yılında seyircisi ile buluştu. 37 hafta boyunca vizyonda kalan bu film seyirciden büyük bir ilgi topladı. Usta oyuncu kadrosu ile seyirciyi ekrana kitlemeyi başaran bu film aksiyon, savaş ve dram filmidir. Bu filmin konusu teröristlerine elinden kurtulmayı başaran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar’ın canlandırmış olduğu karakter Bekir ve Oğuz’un 6 yıl sonra özel bir görev için Özel Kuvvetler 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne katılmasıyla başlar. Bu Özel Tim görev için Kuzey Irak’a giderler. Burada Kuzey Irak'ta bir terör örgütü olan İŞİD tarafından kaçırılan bir gazeteci olan Ceyda Balaban'ı kurtarmak için Irak’a giderler. Fakat burada düşman bir tane değildir. Akıllarına dair gelemeyecek kadar çok fazla düşman etraflarını sarmaktadırlar. Bu acımasız coğrafyada birbiriyle çatışan birden fazla kuvvet vardır ve işler bu sefer hiç olmadığı kadar zordur. Bu filim Dağ 1 filmin devam filmidir. Sınır ötesi gizli operasyonlara gönderilen yedi kişilik bir timin, "Fırtına Getiren “in öyküsü anlatmaktadır. İki can dostu olan Oğuz ve Bekir'in ilk saha görevine gittikleri Irak'ta 7 bordo bereli ölümle karşı karşıya kalmaktadır. Mükemmel senaryosu ve usta oyuncuların canlandırdığı karakterler ile ve ayrıca gerçek silah ve ordu ekipmanlarının kullanıldığı ilk ve tek Türk filmi oldu. Ayrıca bu filmde TSK'da görev yapan gerçek askerler de rol almıştır. Heyecan ve macera dolu bu film Türk Silahlı Kuvvetleri'nin destekleriyle izleyici tarafından oldukça sevilen bir film oldu.

DAĞ 2 FİLMİ OYUNCU KADROSU

Senaryo ve yönetmen Alper Çağlar'a ait olan 2016 yapımı sava, aksiyon ve dram filmi olan bu filmin oyuncu kadrosu şu şekildedir;

•Çağlar Ertuğrul (Üsteğmen Oğuz Çağlar)
•Ufuk Bayraktar (Uzman Çavuş Bekir Özbey)
•Murat Serezli (Kurmay Yarbay Veysel Gökmusa)
•Ahu TürkPençe (Gazeteci Ceyda Balaban)
•Atılgan Gümüş (Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Şahin)
•Murat Arkın (Astsubay Kıdemli Üstçavuş Arif Sayar)
•Armağan Oğuz (Çavuş Baybars Yücel)
•Bedii Akın (Boran)
•Ece (Buse Varol)
•Batur Altınbilek (Atıf Emir Benderlioğlu)
•Enegül (Eylül Arular)
•Nabat (Açelya Özcan)
•Ciya (Ozan Ağaç)

Dağ 2 filmi konusu nedir? Dağ 2 filmi oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler film Dağ 2 konusu nedir oyuncuları kimler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.