DAEŞ’li rap şarkıcısını kulakları yakalatmış!

Avrupa’da en çok aranan DAEŞ üyelerinden biri olan ve 4 gün önce İspanya’nın Almeira kentinde yakalanan Mısır uyruklu İngiliz vatandaşı Abdel Majed Abdel Bar’nin, “kulaklarının şekli” nedeniyle yakayı ele verdiği ortaya çıktı.

Koronavirüs salgını nedeniyle nedeniyle uygulanan karantinayı fırsat bilerek bulunduğu daireyi terk eden Bary’nin, maske takmasına karşılık, emniyette bulunan fotoğrafındaki “kulak ayrıntısı”nı fark eden polislerce yakalandığı bildiriliyor. İspanyol merkezli “El Pais” gazetesine konuşan bir polis, DAEŞ üyesi 29 yaşındaki Bary için, “Kulaklarının şekli onu tanımamızı sağlayan şeylerden biriydi” ifadesini kullandı. Daha sonra yapılan parmak izi analizlerinde de, yakalanan kişinin Bary olduğu doğrulanmış.

Daha önce Rap şarkıcısı olan Bary’nin adı, ABD’li gazeteci James Foley’nin 2014’te Irak’ta başı kesilerek öldürülmesi olayında geçiyordu. İspanyol basınına göre İngiltere’ye dönmeye çalışan Bary, tutuklanmadan önce 5 gün boyunca, iki militanla birlikte Almeria’da gizlendi.

DAEŞ’li rap şarkıcısını kulakları yakalatmış! ile ilgili etiketler İspanya rap DAEŞ
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.