DAEŞ teröristleri camiye bombalı saldırı düzenledi: 31 ölü, 87 yaralı!

Afgan halkının çilesi on yıllardır bitmek bilmiyor... Taliban karşıtı cephenin merkezlerinden biri olan ve bir zamanlar General Dostum'a ait kuvvetlerin bulunduğu, Afganistan'ın en güzel kentlerinden biri olan Mezar-ı Şerif'te bulunan popüler bir Şii camisinde terör saldırısı gerçekleşti. Camide meydana gelen patlamada 31 masum öldü, 87 kişi ise yaralandı. Saldırıyı kanlı terör örgütü DAEŞ üstlendi. Üstelik ülkede yaşanan patlamalar bununla da sınırlı kalmadı.

Afganistan’ın Belh vilayetine bağlı Mezar-ı Şerif kentindeki bir Şii camiinde patlama meydana geldi.

DAEŞ CAMİ'YE SALDIRDI: 31 ÖLÜ 87 YARALI

Hastane kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, patlamada 31 kişi öldü, 87 kişi ise yaralandı.

Saldırıyı kanlı terör örgütü DAEŞ üstlendi.

Üstelik ülkede yaşanan saldırılar bununla da sınırlı kalmadı. 

KUNDUZ'DA MAYIN İNFLAK ETTİ: 4 ÖLÜ, 19 YARALI

Afganistan'ın kuzeyindeki Kunduz kentinde ise askeri personeli taşıyan bir minibüsün geçişi sırasında yol kenarına döşenen mayının infilak etmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

Yaralıların olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

NANGARHAR'DA TALİBAN'I HEDEF ALAN BOMBALAR 6 SİVİLİ CANINDAN ETTİ

Nangarhar eyaletine bağlı Khogyani bölgesinde Taliban’a ait askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen mayının patlaması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti.

DAEŞ teröristleri camiye bombalı saldırı düzenledi: 31 ölü, 87 yaralı! ile ilgili etiketler cami Afganistan Saldırı bomba DAEŞ şii

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.