Daçka'nın sayı makinesi Andrew Andrews'ü Türk Telekom kaptı

Geçen sezon Darüşşafaka Tekfen formasıyla ING Basketbol Süper Ligi'nde 31 maçta 15.9 sayı, 3.1 ribaund, 3,.5 asist ve 1.1 top çalma ortalamalarıyla oynayan Andrew Andrews, Türk Telekom'a transfer oldu. 28 yaşındaki Amerikalı skorer 1 yıllık sözleşme imzaladı.

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Türk Telekom, geçen sezon Darüşşafaka Tekfen'de forma giyen ve sezonu 15.6 sayı ortalamasıyla tamamlayan Andrew Andrews'u kadrosuna kattı. 28 yaşındaki Amerikalı yıldızla 1 yıllık sözleşme imzalandı. 

Andrews, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 5 maçta 18.2 sayı, 3.6 ribaund ve 2.8 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Profesyonel kariyerine 2016-17 sezonunda BEST Balıkesir forması giyerek başlayan ve 2019'da a dyarım sezon Büyükçekmece'de mücadele eden Andrews, Daçka'ya da İsrail'in Maccabi Haifa takımında gelmişti. Portland Oregon doğumlu skorer guard, 2016 NBA draftında başarılı olamamıştı.

Daçka'dan Berk Demir'i de alan ve Kaptan Mustafa Baygül'le yollarını ayıran başken ekibi gelecek sezon EuroCup'ta mücadele edecek.

Daçka'nın sayı makinesi Andrew Andrews'ü Türk Telekom kaptı

Daçka'nın sayı makinesi Andrew Andrews'ü Türk Telekom kaptı ile ilgili etiketler Türk Telekom Basketbol Süper Ligi Andrew Andrews
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.