D Smart ve Tivibu’ya beIN Sports Haber nasıl eklenir? Uydudan izleme...

D Smart ve Tivibu’ya Bein Sports Haber nasıl eklenir? Bein Sports Haber, sporseverlerin izlediği kanallara arasında yer alıyor.D Smart'ta kanalının nasıl ekleneceği ise merak konusu. Detaylar haberimizde yer alıyor...

D Smart ve Tivibu’ya Bein Sports Haber nasıl eklenir? Süper Lig'in başlamasıyla birlikte lig maçları ile ilgili konular için Bein Sports Haber sporseverler tarafından ziyaret ediliyor. Peki
D Smart ve Tivibu’ya Bein Sports Haber nasıl eklenir?

1-Menü-Ayarlar-KullanıcıAyarları-KanalEkle..KanalEkle

2-Transponder yazan yerde 1/115 yazıyor, onu kumandanın sol ok yön tuşuna basarak “User veya Manuel” yapın.

3- İzlemek istediğiniz kanalın frekanslarını kumandadan tuşlayarak yazın. (TürkSat’dan istediğiniz kanalın bilgilerini bulabilirsiniz, Tüm uydu kanalların frekans ve diğer bilgileri )

(TiviBu kanallarını ekleyebilmek için Modulation System değerini DVBS2 yapın 22.06.2015 Yeni Yazı – D-Smart’dan TiviBu Spor kanallarını izlemek).

(7/24 TV veya HTSpor kanalını ekleyebilmek için aşağıdaki fotoda gözüken “Arama Türü” bölümünü Şifresiz+Şifreli Yapın 11.10.2015 Yeni Yazı – 7/24 TV D-Smart’da Nasıl İzlenir )

4- Kumandanın MAVİ (Kanal Ekle) tuşuna basarak Kanalı listeye ekleyin. Bu şekilde eklenen kanalları 1000. sıradan itibaren eklemeye başlıyor yani eklediğiniz ilk kanalın numarası 1001 olması muhtemeldir.

5- İzlemek istediğiniz kanalın numarasının 1000lerde olması sizi rahatsız ederse Favori Kanallar ayarlamasını yapmanızı tavsiye ederim.

Menü-Ayarlar-KullanıcıAyarları-Favori Kanallar

Burada karşınıza kanal listesi gelecek sizin eklediğiniz kanallar listenin sonunda olacağı için kumandanın Yukarı tuşuna basarak ilerleyin ve istediğiniz kanalları 1. Favori Listenize eklemek için Kumandanın üzerindeki Kırmızı Tuşa basın.Sonra kumandanın sağ yön tuşuna basarak UYGULA yazısının üzerine gelin ve OK Tuşuna basın.

Bu şekilde işaretlediğiniz kanallar, yukarıda belirttiğim gibi kumandanın üzerinde FAVORİ yazan tuşa bastığınızda karşınızda olacaktır.

UYDUDAN NASIL İZLENİR?

beIN Sports HABER kanalını uydudan şifresiz izlemek için yapmanız gerekenler bulunuyor. Henüz ayarlarınızı yapmadıysanız kanalı şifresiz izleme şansını kaçırabilirsiniz.

beIN Sports HABER kanalını uydudan şifresiz izlemek için Turksat 4A uydunuz olmalıdır. Daha sonrasında ise size verdiğimiz bilgilerden faydalanarak beIN Sports HABER kanalına kavuşabilirsiniz.

 

 

 

D Smart ve Tivibu’ya beIN Sports Haber nasıl eklenir? Uydudan izleme... ile ilgili etiketler beIN Sports D-Smart
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.