CZN Burak'tan hastane odasında paylaşım! Takipçileri çok endişelendi...

'CZN Burak' adıyla tanınan işletmeci Burak Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden hastanede çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Özdemir'in gönderisine birçok takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajı geldi. Diğer taraftan sosyal medyada, "CZN Burak'a ne oldu?" sorusu da gündem oldu.

CZN Burak sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini korkuttu. 34 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

"MİNİK BİR KONTROL SADECE"

Hastane yatağında çekilen bir karesini yayınlayan Özdemir, fotoğrafına "Minik bir kontrol sadece, sevgi en güzel bağdır" notunu düştü.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Burak Özdemir (@cznburak)'in paylaştığı bir gönderi

Burak Özdemir'in 605 bin beğeni ve 12 bin yorum alan bu gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden "Geçmiş olsun" ve "Acil şifalar" mesajları yazıldı.

Özdemir, Tiktok hesabından ise hastanede olduğu anların videosunu paylaştı.

KİLO VERDİ

Öte yandan ünlü şef, 17 Aralık'ta vizyona giren 'Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok' (Spider Man: No Way Home) filmin City's Nişantaşı'nda yapılan özel gösterimine katılmış; sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı.

Basın mensuplarına fazla kilolarından tamamen kurtulduğunu açıklayan CZN Burak, fit haliyle de dikkat çekmişti.

CZN Burak'tan hastane odasında paylaşım! Takipçileri çok endişelendi... ile ilgili etiketler CZN Burak Hastane Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.