'CZN Burak' lakaplı Burak Ödemir'in beyninde tümör mü var? Sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı

Gerçek adı Burak Özdemir olan, 25 yaşındaki fenomen, şef ve lokantacı 'CZN Burak', hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirmişti. Sosyal medyada, neden hastanelik olduğu henüz bilinmeyen ve sağlık durumu merak konusu olan Burak Özdemir'in beyninde tümör olduğu iddiası ortaya atıldı. Sağlık durumu merak konusu olan CZN Burak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla iddialara açıklık getirdi.

Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla adından söz ettiren 'CZN Burak' adıyla tanınan işletmeci Burak Özdemir, 35 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla gündem olmuştu. Hastane odasında bir fotoğrafını yayınlayan CZN Burak, paylaşımına İngilizce ve Türkçe olarak ''Minik bir kontrol sadece en güzel bağ sevgidir'' notunu düşmüştü.


BEYNİNDE TÜMÖR OLDUĞU İDDİASI

Sağlık durumu merak konusu olan CZN Burak'a sevenleri ve takipçileri 'geçmiş olsun' mesajları yağdırmıştı. Hastalığını açıklamayıp sadece hasta yatağından paylaşım yapan genç şefle ilgili sosyal medyada ortaya atılan iddia şoke etti. Geçtiğimiz günlerde hastanede çekilen fotoğrafını paylaşması ile sevenlerini korkutan CZN lakaplı Burak Özdemir'in beyninde tümör olduğu öne sürüldü.

İddiaların ardından gözlerin çevrildiği CZN Burak konu ile ilgili açıklama yaptı. Hakkında çıkan haberleri Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yalanlayan Burak Özdemir şu ifadeleri kullandı:

''Herkese merhabalar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kötü bir durum yok lütfen asılsız haberlere paylaşımlara itibar etmeyiniz teşekkür ederiz iyi ki varsınız En güzel bağ sevgidir🤲❤️''

CZN BURAK

GEÇTİĞİMİZ ARALIK AYINDA AMELİYAT MASASINA YATMIŞTI

CZN Burak, geçtiğimiz Aralık ayında da hastane odasından bir paylaşımda bulunmuş ve operasyon geçirdiğini ifade etmişti. Ameliyat masasına yatan Burak, ''Ufak bir ameliyat geçirdim. Birbirinden güzel iyi dilekleriniz için Allah razı olsun çok teşekkür ederim.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

'CZN Burak' lakaplı Burak Ödemir'in beyninde tümör mü var? Sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı ile ilgili etiketler CZN Burak Twitter Burak Özdemir betin tümörü sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.