CZN Burak kimdir? Kaç yaşında? CZN Burak gerçek adı nedir?

Sosyal medyanın en popüler isimleri arasında yer alan CZN Burak, kişisel hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyanın yanı sıra işletmecilik de yapan CZN Burak'ın hayatı, gerçek adı ve nereli olduğu kullanıcılar tarafından merakla araştırılıyor. Peki CZN Burak kimdir? Nereli? Gerçek adı ne? Ayrıntılar haberimizde...

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir 1995 yılında İstanbul'da doğdu. CZN Burak Türk şef ve lokantacı, internet fenomendir. Sosyal medyada 24 milyon takipçisi olan CZN Burak'ın yaşamına dair detaylar merakla araştırılıyor. Tüm detaylar haberimizde...

CZN Burak kimdir? Kaç yaşında? CZN Burak gerçek adı nedir?

CZN BURAK HAKKINDA

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

İstanbul'da doğdu. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir.

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2011'de Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı. Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınır.

CZN NE DEMEK?

Burak Özdemir'in dedesi kebapçılık mesleğiyle uğraşmasına rağmen Czn Burak'ın babası tekstil sektöründe faaliyet göstermiştir. Burada bir dönem çalışmaya başlayan Burak Özdemir, tekstil firmasında çalışırken buraya gelen yabancı müşteriler adını telaffuz etmekte zorlanınca o da babasının sahibi olduğu firmasının adı olan Cinzaro'nun kısaltması olan CZN'yi kullanmayı tercih etti. O dönemlerde sosyal medya hesabının başına eklediği bu lakap bugünlerde bir çok insan tarafından Burak Özdemir isminden daha fazla bilinir oldu.

CZN Burak kimdir? Kaç yaşında? CZN Burak gerçek adı nedir? ile ilgili etiketler Hatay CZN Burak Burak Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.