CZN Burak Adıyamanlı engelli kardeşlere böyle yardım eli uzattı!

Sosyal medya fenomeni CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, Adıyaman'dan kendisine mesaj atan Ali ve Ahmet kardeşleri 3 Aralık Dünya Engeliler Günü'nde ziyaret etti. iki kardeşin ailesine kullanmak üzere çok sayıda beyaz eşya ve ev araç-gereçleri alan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir sosyal medyada kullanıcılarının takdirini topladı...

Instagram hesabından paylaştığı yemek videolarıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran CZN Burak, Adıyaman’da yaşayan engelli Ali ve Ahmet kardeşleri ziyaret etti.

Ali ve Ahmet kardeşlerin, video çekip evlerine davet ettiği CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir, iki kardeşin ailesine kullanmak üzere çok sayıda beyaz eşya ve ev araç-gereçleri aldı.

CZN Burak Adıyamanlı engelli kardeşlere böyle yardım eli uzattı!

CZN Burak o anları ise YouTube hesabından paylaştı.

Yayınladığı videonun ardından kısa sürede Twitter'da TT listesine giren CZN Burak, kendisine gelen eleştirilere de şöyle yanıt verdi. 

CZN Burak Adıyamanlı engelli kardeşlere böyle yardım eli uzattı! - Resim : 2

"Sadece bir gün değil her zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kötü yorum yapan arkadaşların da canı sağ olsun. En güzel bağ sevgidir demeye devam edeceğim. İyi ki varsınız."

CZN Burak Adıyamanlı engelli kardeşlere böyle yardım eli uzattı! ile ilgili etiketler Adıyaman CZN Burak dünya engelliler günü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.